Monday, July 7, 2008

Kawan aku dah selamat....

Kawan aku dah selamat.....erkk...selamat dr ape?...Alkisahnyer smlm masa aku call dia...dia kata pg tu dh ada tanda..mcm air ..sket aje..hubby dia srh hold dulu hingga minggu dpn sbb hujung minggu ni nak ambil mak dia kat kl...x sempat rupanyer..pg td masa otw ke dungun , hp aku berbunyi tp aku x hiraukan...masa hubby g byr duit kereta..sempat aku check hp..laa kwn aku tu call..bila aku return call..spontan aje dia ajak aku g spital..bertuahnyer kwn...nampaknyer hasrat kami nak dok bilik sebelah menyebelah x kesampaian sebab dia dah g KSH dulu..hahahaha..

Tengahari smlm aku kene lagi sakit pinggang...suspen aje..ingatkan dh nak terberanak sgt...kelam kabut aja dgn hubby aku balik umah...pastu aku g klinik zahriah..buat check up..dr zahriah kata jauh lg kepala baby aku ni...dah 2 kali mcm ni..hari khamis lepas pun mcm tu jugak...klu baby keluar smlm kan best..060708...

2 comments:

muor76 said...

wife aku mase nak dekat-dekat tu selalu rase sakit.. last last amek mc , sampai seminggu.. aku releks lagik ler.. selagi takde kuor air ketuban... masih leh releks.. mase wife aku nak beraslin anak kedua.. aku n anak aku yg first siap tido kat spital.. sib baik ler nurse kat situ soh aku n anak aku tido dlm bilik pesakit... hehehhe kenangan yang menarik untuk diceritekan pade anak-anak nanti..

happiestmummy said...

ni dah start braxton hick..tu yg x thn...aku ingat beria-ia bb dah nk kuor tapi x jugak ..sampai adik aku kata dah frust laa..bb ni main2 aje..arini aku g check-up..tgk ape kata dr nnt..